Bøger / skønlitteratur / satire

Slem hund! - en satirisk møgkøter


Beskrivelse


Aktuelle og uaktuelle tåbeligheder udstilles og skambides af stand-up komikerne og satirikerne Sebastian Dorset, Jan Svarrer, René Vase og Jannik Fuglsang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2013

af

af

Michael Olsen

d. 4. nov. 2013

Bogen Slem hund! - en satirisk møgkøter er til unge og voksne, der kan lide at se nogle af tidens tendenser udstillet på en humoristisk og satirisk måde.

Bag Slem hund! - en satirisk møgkøter står Sebastian Dorset, Jan Svarrer, René Vase og Jannik Fuglsang. De er alle kendt som stand-up'ere eller fra diverse satireprogrammer og fra Cirkusrevyen. De har hermed samlet en lang række emner, som de kører igennem den store satire-mølle såsom hvordan Robinson Crusoes Facebook-profil ville se ud (Hint: han har kun én ven), bandet TV-2, O.B.S. (Oplysning til borgerne om sylte), Jørgen Leths Wordfeud-spil imod Carl-Mar Møller, flyselskabernes billige billetter med de mange ekstragebyrer, top-fem over ting vi ikke anede, vi manglede, før Facebook kom til, Medina-yatzy med meget mere. Hvert emne breder sig ud over 1-2 sider og er flot sat op med meget grafik og billeder. Bogens forside er god og vil i høj grad være det, der får lånerne til at bladre i bogen og måske låne den med hjem.

Bogen minder om en blanding af ATS fra Politiken og WulffMorgenthalers udgivelser Helt normalt, uden at der dog er nogle tegneserier i den.

Er man til humoren i dansk stand-up og Cirkusrevyen og følger tidens tendenser, vil man befinde sig i godt selskab med udgivelsen Slem hund! - en satirisk møgkøter. På bibliotekerne skal den dog nok formidles lidt aktivt eksempelvis på en skråhylde, da den ellers kan risikere at drukne på hylden.