Bøger / faglitteratur / snitmønstre

Små størrelser : enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj, du kan sy til din baby


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Merete Trap

d. 23. dec. 2015

Når du får en baby får du brug for en masse udstyr, og det kan hurtigt blive dyrt. Men hvad med at lave det selv? Her kommer 30 opskrifter på kreative idéer til din baby. Primært for kreative læsere (nok især kvinder).

Opskrifter på 30 "gør-det-selv" projekter, der alle er til barnets første år. Bogen starter med en introduktion, indeholdende tips, tricks og teknikker. Efterfølgende er bogen opdelt i tre afsnit med overskrifterne "Til barnesengen", "Babyer i byen" og "Babyer i legeland". Bagerst i bogen er mønstre og skabeloner. Blandt opskrifterne er fx puder, tøj, hårpynt og legetøj. Til hver opskrift er billeder af det færdige resultat, på eller i hænderne på babyer. Jazz Domino Hollys kreative idéer har gjort hende til en en af Englands førende "gør-det-selv-kvinder", hun blogger og er et kendt ansigt i hjemlandet.

Denne bog er en rigtig lækkerbisken og en fryd for øjet. Det er flotte og farvestrålende designs, og det er næsten umuligt ikke at lade sig friste til at kigge i bogen. Sværhedsgraden er varierende, men idéerne og opskrifterne er gennemgående for alle, både de øvede og nybegynderne. Der er gode vejledninger og godt samspil mellem tekst og billeder. Lækkert, lækkert.

Bogens udformning, det lækre layout og forfatterens popularitet minder mig om bøger af Sabine Lemire, fx BørnetøjIdéer til børneværelset. Idéer til børneværelset er også en lækker udgivelse med kreative idéerBogens udformning, det lækre layout og forfatterens popularitet minder mig om bøger af Sabine Lemire, fx Børnetøj. er også en lækker udgivelse med kreative idéer.