Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Smuk, smukkere, smukkest


Beskrivelse


Om gymnasielivets op- og nedture, præstationsangst og kampen for at finde ud af hvem man er. Om venskab og idealer, man ikke selv har valgt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2019

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 28. aug. 2019

Fjerde, selvstændige bind om en gruppe venner, gymnasielivets op- og nedture, præstationsangst og kampen for at finde ud af hvem man er. Ungdomsbog for unge fra 14 år.

Der er gymnasiefest og de tre veninder, Claire, Lærke og Rosemarie, gør sig klar sammen. De er bedste veninder, men er hver især misundelige på hinanden - og de andre de går på gymnasiet med. Claire kæmper med tanken om, om hun er god nok til sin kæreste, der stadig har et tæt forhold til sin smukke eks. Lærke er elitesvømmer og nyder derfor ikke alkoholens frihed. Hvordan skal hun kunne samle mod nok til at gøre opmærksom på sig selv overfor Jonathan. Rosemarie er den alle drengene er vilde med og vil være sammen med, men hvad sker der når hun indser, at hun gerne vil mere end blot at være "venner med fordele"?.

Forfatteren er selv kun lige blevet student og derfor føles historien virkelig nærværende. Handlingen foregår over en enkelt aften, hvor alle tre piger skal afgøre med dem selv om hvem de vil være. De må indse at de hver især er smukke på deres egen måde, men det er svært når alle måler alle. Hvem er smukkest? Ofte kommer skønhed indefra, men at være smuk indeni kan ikke måles på samme måde som likes og kommentarer på Instagram.

Forfatteren har tidligere udgivet EfterskælvØjebliksbillederSindstequilaToner i natten, Øjebliksbilleder og Sindstequila. Ellers giver Toner i natten også et godt indblik i gymnasielivetForfatteren har tidligere udgivet Efterskælv, og Sindstequila. Ellers giver Toner i natten også et godt indblik i gymnasielivetForfatteren har tidligere udgivet Efterskælv, Øjebliksbilleder og . Ellers giver Toner i natten også et godt indblik i gymnasielivetForfatteren har tidligere udgivet Efterskælv, Øjebliksbilleder og Sindstequila. Ellers giver også et godt indblik i gymnasielivet.


litteratursiden.dk

d. 21. okt. 2019

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 21. okt. 2019

Vedkommende og velskrevet ungdomsroman om at være ung, usikker og på vej til voksenlivet. Sofie Riis Endahl skrev under på sin første forlagskontrakt, da hun var blot 16 år gammel. Og nu da hun lige ...