Bøger / faglitteratur / vejledninger

Smukke venskabsarmbånd


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at lave venskabsarmbånd ved at benytte simple flette- og knytteteknikker med forskellige snore og tråde kombineret med perler og ædelsten, krystaller og glas. Trinvis beskrivelse af 25 forskellige armbånd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 23. dec. 2014

25 fine armbånd, der kan flettes og knyttes med perler, ringe og charms. En rigtig DIY-bog for piger fra 10 år og deres veninder, men voksne smykkemagere kan også sagtens finde inspiration.

Der kan vælges mellem 25 projekter med mange forskellige udtryk og kombinationsmuligheder. Simple flette- og knytteteknikker med forskellige snore og tråde kombineres med perler og ædelsten, krystaller og glas. Bogen starter med en liste over materialer og udstyr, derefter en grundig gennemgang af de teknikker der skal bruges. Hver opskrift fylder et opslag, som indeholder en overskuelig vejledning delt op i punkter med farvefotos som trin for trin forklarer, hvad der skal gøres og et billede af det færdige armbånd, fortrinsvis i dæmpede farver. Der er armbånd i mange forskellige sværhedsgrader, så der er noget for mange aldersgrupper.

Indbydende layout med mange fine fotos og gode udførlige forklaringer sikrer at store og små er klar til at flette og lave smukke venskabsarmbånd af perler og snor.

Rubberbands!Rubberbands! CharmsVenskabsarmbånd og andet pynt og Charms er de nyeste bøger om årmbånd, men de fokuserer på de små farvestrålende elastikker "rainbow looms". Venskabsarmbånd og andet pynt har samme emne, men er fra 1997 og ikke nær så indbydende som denne bogRubberbands! og er de nyeste bøger om årmbånd, men de fokuserer på de små farvestrålende elastikker "rainbow looms". Venskabsarmbånd og andet pynt har samme emne, men er fra 1997 og ikke nær så indbydende som denne bogRubberbands! og Rubberbands! Charms er de nyeste bøger om årmbånd, men de fokuserer på de små farvestrålende elastikker "rainbow looms". har samme emne, men er fra 1997 og ikke nær så indbydende som denne bog.Informationer og udgaver