Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Snehvide og de syv dværge
Tornerose
Klokkeblomst


Beskrivelse


Billedbog. Snehvide må flygte fra sin onde stedmor ud i skoven, hvor hun møder de syv dværge. Tornerose får kastet en forbandelse over sig som lille af den onde fe. Klokkeblomst bor i Drømmehaven, hvor hver fe har sit eget talent.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 7. okt. 2014

Disneys klassiske eventyr i nye flotte samlinger til højtlæsning for 4-7-årige.

De to bøger indeholder hver tre kendte eventyr fra Disneys univers. Den ene bog er med en blå forside og omslag og med eventyrene "Biler", "Junglebogen" og "101 dalmatinere" indeni og 3 tegninger udenpå, der viser, hvilke eventyr, der er i bogen. Den anden er lyserød på forsiden og omslag og indeholder "Snehvide", "Tornerose" og "Klokkeblomst", og på forsiden er der også 3 tegninger, men de viser Snehvide, Askepot og Klokkeblomst, så Tornerose er skiftet ud med Askepot. Teksterne er ikke forkortet i forhold til tidligere udgaver, og det er også de klassiske tegninger fra tidligere Disney-udgaver.

De udvalgte klassiske eventyr vil som altid underholde og begejstre 4-7-årige.

Der er tidligere kommet 4 bøger i serien "3 klassiske historier" fra Disney i 2012, der indeholder udvalgte klassiske eventyr, og de minder meget om disse nye samlinger.Informationer og udgaver