Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Søde og sjove perleplader til små rollinger


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


35 perleplademotiver med Hama Midi-perler. Motiverne dækker emnerne is og søde sager, frugt og grønt, babylegetøj og boligtilbehør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2018

af

af

Stine Veisegaard

d. 22. okt. 2018

Vil du have inspiration til perleplademønstre, hvor man bruger Hama Midi perler? Her vises 35 mønstre, samt henvisninger til hver farve. Til børn fra 5 år og deres voksne.

Bogen er fyldt med perleplademotiver med Hama Midi perler. Afsnittene dækker emnerne is og søde sager, frugt og grønt, babylegetøj og boligtilbehør. Indledningsvis et forord med gode råd, hvori forfatteren angiver, at helt små børn kan være med, hvis de voksne hjælper. Hvert afsnit indledes med en lille tekst. Fx begynder afsnittet om is og søde sager med en beretning om, hvem der opfandt isen. Bogen er i formatet 16x16 cm og med blødt omslag. Forsiden viser perleplader i farver, ligesom alle mønstrene er gengivet med farver. Forfatteren er kendt fra bøger om papirklip til og sammen med børn, fx Købmandsskabeloner.

Bogen har simple motiver, der er lavet i børnehøjde. De små indledninger giver fine rammer til en hyggesnak sammen med barnet. Dog er der et misforhold, idet bogen angiver, at helt små rollinger kan være med. Perleproducenten Hama angiver, at Midi-perler er fra 5 år, og at børn fra 3 år bør bruge Maxi-perler. Set i lyset af dette, kan bogens titel virke misvisende.

Der findes mange bøger med perleplademønstre. Til hele familien findes fx Perleplader - for børn og voksneFine & farverige perleplader - for hele familien og Fine & farverige perleplader - for hele familienDer findes mange bøger med perleplademønstre. Til hele familien findes fx Perleplader - for børn og voksne og .