Bøger / faglitteratur / opskrifter

Spis godt - rodfrugter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2010

af

af

Kirsten Emdal

d. 21. jan. 2010

Denne bog henvender sig til alle husmødre/fædre, som ønsker ny inspiration til sunde og billige grønsagsretter.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet rigtig mange kogebøger indenfor forskellige emner, og flere andre af Gyldendals "Spis godt"-serie har også hende som forfatter. Der er udkommet omkring 20 bøger i denne serie, så konceptet kendes efterhånden. Bogen består af 25 lettilgængelige opskrifter med flotte farvefotos af hver opskrift på modsatte side - alt fordelt på 57 sider. Det er den erfarne madfotograf Inge Skovdal, som har fotograferet. Bogen er indbundet i stift bind og trykt på flot glittet papir.

I 2005 udkom Rodfrugterne : enkel og god mad af Søren Ejlersen og Jesper Carstensen og sammenlignet med denne, vil jeg absolut foretrække den ældre kogebog, som har langt flere og mere spændende opskrifter at byde på end Spis godt - rodfrugter. Derudover kan man finde lignende opskrifter med rodfrugter i de fleste nyere kogebøger.

Der er intet i vejen med denne kogebog - både layout, udstyr og indhold er helt i orden. Det er prisværdigt, hvis denne bog kan få flere til at bruge de sunde, grove og prisbillige rodfrugter. Der findes dog mere vægtige og fyldige kogebøger på landets biblioteker. Jeg synes derfor ikke, at bibliotekerne er den primære målgruppe for disse små kogebøger.