Bøger / skønlitteratur / roman

Steder tiden har glemt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Efter en nedtur bliver psykologen Conor Becker inddraget i en sag, hvor en lille dreng forsvinder sporløst. Han bliver rystet i sin grundvold, da resterne af hans egen lillebror, som forsvandt i 1979, bliver fundet kort efter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2020

af

af

Jens Rasmussen

d. 3. juni 2020

Efter en personlig nedtur bliver psykologen Conor Becker inddraget i en sag, hvor en lille dreng forsvinder sporløst. Han bliver rystet i sin grundvold, da resterne af hans lillebror, som forsvandt i 1979, bliver fundet kort efter. Til alle krimilæsere.

Conor Becker er en tidligere stjernepsykolog som fører en tilbagetrukket tilværelse i Odense efter en personlig nedtur. Han kontaktes af politiet, som han før har arbejdet med, da et millionærpars lille dreng forsvinder. Kort efter finder politiet resterne af Conors lillebror Alf, som forsvandt i Fyns Tivoli i 1979. Fundet river op i en masse gamle traumer, samtidig med at han, sammen med kriminalassistent Michela Færch, skal opspore en barnemorder, som hele tiden er et skridt foran.

Selvom hovedpersonen er lidt genre-stereotypisk, er der tale om en rigtig fin krimi, der viser, hvordan vi alle er et produkt af vores fortid. Man mærker at forfatteren kender Odenses fortid og nutid godt, hvilket giver en autenticitet som bærer plottet sikkert i mål.

Bogen har samme melankoli, som man finder hos Håkan Nesser, fx Skyggerne og regnen.