Bøger / skønlitteratur / roman

Stilstand i fuld fart


Beskrivelse


Krimi. Den tidligere efterforskningsleder ved Det Nationale Efterforskningscenter, Lars Norholm, bliver - selv om han ikke længere er ved politiet - tilknyttet opklaringen af en bortførelse af en kvindelig chefredaktør. Et stort problem for opklaringen er, at det er svært at finde det egentlige motiv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2015

af

af

Per Månson

d. 25. sep. 2015

Den tidligere efterforskningsleder ved Det Nationale Efterforskningscenter, Lars Norholm, bliver - selv om han ikke længere er ved politiet - tilknyttet opklaringen af en bortførelse af en kvindelig chefredaktør. Et stort problem for opklaringen er, at det er svært at finde det egentlige motiv. For læsere af gode og tænksomme krimier.

I det tredje bind om Lars Norholm, bliver han ufrivilligt tilknyttet en mystisk bortførelsessag. Tabloidavis-chefredaktøren Ditte Cordsen bliver i sit fangenskab tvunget til at skrive en række klummer om fastlagte emner. De kan muligvis give politiet ledetråde, men de peger i mange retninger. Forfatteren er cand. jur., men arbejder nu ved siden af forfatterskabet bl.a. som tekstforfatter.

Efter en lidt famlende debut, der rettede sig en del i andet bind, har Kim Juul nu i den grad skrevet sig varm. Bogen er en helstøbt krimi med godt sprog og flow.

Tematisk kan bogen minde om Adler-Olsens Kvinden i buretI et fravær af nærvær. Bogen kan læses selvstændigt uden kendskab til de første bind I et fravær af nærværTematisk kan bogen minde om Adler-Olsens Kvinden i buret. Bogen kan læses selvstændigt uden kendskab til de første bind .