Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik en stund


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


16 opskrifter på bluser og trøjer til mænd og kvinder med sjove detaljer og fine finesser - inspireret af stemninger fra hverdagssituationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. dec. 2010

af

af

Kirsten Katholm

d. 8. dec. 2010

Alle der har stor strikkeerfaring vil kunne lade sig inspirere af denne bog med moderne strikkemodeller til voksne.

Temaet i denne nye strikkebog af Annette Danielsen er små gode hverdagssituationer, hvor stemningen fra sådanne stunder har givet hende inspiration til strikkemodeller. Således er blusen "kaffe" inspireret af et cafébesøg med en veninde. Andre modeller har fået navne som fx fredagsslik, morgenstund, søndagsavis, lystfisker, natteravn og stilhed. De 16 strikkeopskrifter til bluser, trøjer, tørklæder, huer og kjoler til voksne mænd og kvinder er gennemstrikkede og grundigt beskrevet. Strikkemodellerne kan dog være lidt vanskelige at strikke for nybegyndere, da de indeholder forskellige teknikker og specielle detaljer. De er i en moderne form i et enkelt og flot design, som er inspireret af en lidt gammeldags og romantisk stil. Bogen har et flot layout, og strikkeopskrifterne er med farvefotografier af modellerne og suppleret med billeder af de gode oplevelser.

Forfatteren har tidligere udgivet flere strikkebøger med senest Det er ganske vist fra 2009. Denne nye strikkebog ligner i format og udformning de foregående.

En grundig og udfordrende strikkebog for øvede strikkere med moderne og inspirerende fornyelser af gamle strikkemodeller.