Bøger / faglitteratur / opskrifter

Strikkede striber - forår


Beskrivelse


Strikkeopskrifter med påske- og forårstema: æggevarmer, påskeæg, påskeløber, gækkebrev, tehætte, tørklæder og pulsvarmere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2013

af

af

Laura Michelsen

d. 6. feb. 2013

Til farve- og stribeglade strikkere på alle niveauer.

Farveglæden er i fokus i denne lille strikkebog, hvor opskrifterne er inddelt efter farvekombinationer og det antal farver, der indgår i opskriften. Farverne er klare og glade, nogle lidt ovre i den børneagtige, sjove ende. Men der er også lidt mere sarte pasteller at finde. Forårstemaet afspejles i modellerne som er bl.a. æggevarmer, påskeæg, påskeløber og gækkebrev. Udover brugstingene, som også tæller en tehætte, findes opskrifter på tørklæde og pulsvarmere. Modellerne er i den enkle, minimalistiske stil der tiltaler mange idag. Forrest i bogen findes en farveoversigt over garnkvaliteterne, som er i henholdsvis ren uld og ren bomuld. Sidst i bogen lidt let illustreret strikketeknik og forhandlerliste.

Kan bedst sammenlignes med sin forgænger i serien Strikkede striber - jul fra 2012, som er i samme enkle, minimalistiske stil.

En fin forårs- og farveglad strikkebog til påskestrikning. Projekterne er sjove, de fleste af dem lette at gå til og opskrifterne overskuelige. Kræver naturligvis hang til striber.


Håndarbejde nu

Årg. 48, nr. 2 (2013)

af

af

Britt Bang-Sørensen

Årg. 48, nr. 2 (2013)