Bøger / faglitteratur / shoppingguides

Style coaching : 6 trin til din personlige stil


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Sanne Caft

2007

En "find din stil-bog" på linje med de engelske stil-entusiaster Trinny og Susanna, der giver gode råd om stil, personlig fremtræden og tøj. Tini Owild giver i denne bog også gode råd om at finde det tøj, der klæder en og arbejde med sin indstilling til personlig fremtræden, så den bliver så optimal og positiv, som mulig.

Bogen indeholder emnerne: Udfordr dine tanker og handlemønstre ; Ryd ud og fremhæv dine fortrin ; Lav dit eget garderobetjek ; Få gode shoppingvaner ; Lær stylingprincipper og Commitment. Forfatteren har 17 års erfaring som professionel stylist og er derudover uddannet coach. I denne bog taler hun direkte til læseren, der er mange trin-for-trin anvisninger, lister til selvreflektion og cases. Det er en direkte, personlig og meget amerikansk stil. Forsiden viser Tini i stilsikker fuld figur. Indholdet er pink og med mange vignetter og før/efter fotos.

Style coaching retter sig bredt mod kvinder, der har brug for et tøjmæssigt pift eller fornyelse af garderoben. Den kan anvendes på linje med andre stil- og makeup-bøger samt som mere dybdegående supplement til damebladenes artikler om samme emne.

Brugsbog med fokus på udvikling og fastlæggelse af kvinders personlige tøjstil. Forfatterens coachingbaggrund manifesterer sig i de mange selvreflektionsøvelser og mange trinvise anvisninger. Fokus på at få læseren til at handle ved lister til "comittment". Pink kvindeunivers.Informationer og udgaver