Bøger / faglitteratur / øvelser

Styrketræning for kvinder : træn dig til drømmekroppen derhjemme


Beskrivelse


Træningsprogrammer til begyndere, let øvede og øvede med 90 forskellige øvelser samt kostråd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Conni Boll Christensen

2008

En bog om styrketræning henvendt til kvinder, der ønsker en velformet og stærk krop.

Vil du bevare dine muskler, må de trænes. Det har mange mænd gjort i årevis, og nu griber også kvinderne håndvægtene. Fx dukkede Madonna pludselig op i medierne med smukke og velformede arme, et resultat af hårdt arbejde med vægtene. Det er en rigtig god ide at supplere kredsløbstræning fx løb og cykling med styrketræning, som sagtens kan foregå derhjemme. Udstyret med en stabilitetsbold/gymball, håndvægte, elastikker, en måtte og noget gulvplads, er det blot at gå i gang med et af bogens mange træningsprogrammer for begyndere, let øvede eller øvede. I alt 90 velbeskrevne øvelser for alle dele af kroppen forklaret trin for trin og med fotos. Der er vægttabsprogrammer og specialprogrammer for arme, lår og balder, fladere mave og stærkere ryg. Bogen fortæller også om gevinsterne ved styrketræning, om myter, intervaltræning og gode kostvaner.

Bladet I form har udgivet andre bøger om motion og kostvaner i nogenlunde samme udstyr og layout, bl.a. Fitness for kvinder med fokus på styrketræning i et fitnesscenter, dog er der et kapitel på ti sider om træning derhjemme. I form har også udgivet film om styrketræning, senest Maksimal kondition og Stærk og smidig.

Veltilrettelagt og brugbar bog for kvinder, der gerne vil dyrke styrketræning derhjemme uden at skulle holde øje med tv-skærmen eller vente på, at fitness kommer på finansloven.