Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sunde madpakker


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forslag til madpakkeløsninger. Blandt andet basisopskrifter på brød, forslag til pålæg og små retter til madkassen samt ideer til indpakning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2017

af

af

Stine Grabas

d. 13. juli 2017

Har du svært ved at finde på nyt til madpakken? Bogen her giver dig 50 inspirerende opskrifter, så du nemt kan få noget nyt i madkassen. For den voksne, som både smører sin egen og børnenes madpakker.

Med udgangspunkt i to grundopskrifter på brød beskrives, hvordan du kan lave forskelligt brød med få ændringer eller tilføjelser. Rugboller, fuldkornsbrød, sandwichbrød, pizzasnegle og pirogger er eksempler på det. Dernæst følger et kapitel om æg i forskellige afskygninger, hjemmelavet pålæg med kød eller vegetarisk, samt små retter til madkassen. Endelig er der opskrifter på snacks fx müslibarer og ideer til vanddunken og indpakningen. Bagerst er der et register. Forfatter Kaja Nymand skriver også bloggen "Sunde madpakker".

Inspirerende kogebog med varierende opskrifter, der gør madpakken lidt mere spændende. Bogen har et lækkert layout med mange billeder, som gør bogen til en fornøjelse at læse i. Gennemgående indeholder bogen lette opskrifter med ingredienser, der er til at skaffe i det lokale supermarked, men enkelte opskrifter tager op mod en time at lave.

På det seneste er der kommet flere bøger om madpakker, såsom Kram i madkassenSuper snacksMine madpakker, Super snacks og Mine madpakkerPå det seneste er der kommet flere bøger om madpakker, såsom Kram i madkassen, og Mine madpakkerPå det seneste er der kommet flere bøger om madpakker, såsom Kram i madkassen, Super snacks og .