Bøger / faglitteratur / kogebøger

Wraps


Beskrivelse


Opskrifter på wraps til madpakken, skovturen eller et let måltid.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Lene Hedengran Jacobsen

2008

En lille lækker sag til alle, der gerne vil prøve nye og spændende variationer af de kendte wraps/tortillas.

Her er nye og lækre varianter til at fylde i de lækre wraps, der er en slags pandekager der fyldes og rulles og spises som en hovedret eller som tilbehør. Her ses mange spændende variationer at fylde dem med. Bogen er i stil med Netto-bøgerne og giver en mængde forskellige opskrifter på forskellige former for wraps. Prøv fx "mandarin pandekager med and og grøntsager" - i Kina bedre kendt som Peking-and. Eller hvad med et par sushi wraps? Der er nok at vælge imellem i denne lille bog, der primært koncentrerer sig om at give os nogle gode og anderledes variationer til vores wraps. Bagest i bogen er der nogele grundopskrifter på hvedetortillas, majstortillas, chapatti og crêpes samt et register. Forfatteren har skrevet en del kogebøger, men kun et par stykker er oversat til dansk; deriblandt Kokkens bog om brød fra 2001.

Vi har flere kogebøger, der beskæftiger sig med det spanske køkken, men ikke andre der udelukkende koncentrerer sig om wraps/tortillas.

En lille handy og inspirerende kogebog der giver os nye og spændende fyld-variationer til vores tortillas. Der kræves ingen særlige forudsætninger, det er bare at komme i gang. Bogen er både velegnet til lånere, der ønsker nye wraps-opskrifter, og til dem der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med pandekagerullerne.