Bøger / faglitteratur / øvelser

Sunde og smukke fødder med grønne mini bolde


Beskrivelse


Om føddernes anatomi, om hjælpemidler som fx skoindlæg og specielle sokker. Med 18 øvelser med små bolde til træning af føddernes smidighed, styrke, balance, udholdenhed og funktionalitet med inspiration fra Franklin Method.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 16. sep. 2015

Øvelser med små bolde til træning af fødderne, fundamentet for resten af kroppen. Til dem, der har fodskavanker, og til dem, der vil holde fødderne i god form.

Paarup er velkendt for sine træningsprogrammer. Her er det fødderne, der trænes. En stiv fod og skavanker i foden forplanter sig op igennem kroppen, og kan give problemer andre steder. Denne lille folder indeholder 18 øvelser med små bolde til træning af føddernes smidighed, styrke, balance, udholdenhed og funktionalitet med inspiration fra Franklin Method. De vigtigste øvelser er markerede. Paarup oplyser desuden om hjælpemidler som fx skoindlæg og specielle sokker. Læseren kan finde videoklip om fodgymnastik og -massage på denintelligentekrop.dk, hvor også træningsboldene kan købes.

En fin lille bog om føddernes anatomi, mulige skavanker samt øvelser til at holde fødderne i god form, eller afhjælpe skavanker. Øvelserne er enkle og meget fint illustrerede. Nogle af øvelserne udfordrer balanceevnen, så man må have noget at støtte sig til.

Styrk dine fødderStærke fødder, smukke benBarfodsgymnastik - bevægelse fra tå til top og Stærke fødder - smukke ben indeholder træningsprogrammer uden brug af bolde. Dvd'en Barfodsgymnastik - bevægelse fra tå til top træner hele kroppen med udgangspunkt i føddernes smidighedStyrk dine fødder og Stærke fødder - smukke ben indeholder træningsprogrammer uden brug af bolde. Dvd'en Barfodsgymnastik - bevægelse fra tå til top træner hele kroppen med udgangspunkt i føddernes smidighedStyrk dine fødder og Stærke fødder - smukke ben indeholder træningsprogrammer uden brug af bolde. Dvd'en træner hele kroppen med udgangspunkt i føddernes smidighed.