Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Super Zaza og føllet


Beskrivelse


Sofia har besøg af Freja. Mor kommer ud i haven, og fortæller en historie om Zaza som har superkræfter. I historien løfter hun et føl fri fra et mudderhul, og bærer føllet hjem til gården.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2018

af

af

Stine Bille

d. 17. maj 2018

En ny serie om pigen Sofia, der får fortalt fantastiske historier af sin mor om Super Zaza, der har superkræfter og kan redde hele verden. For de 6-8-årige.

"Super Zaza" er en ny serie til den første læsning. De fire bøger handler alle om pigen Zaza, der har super kræfter, og dem bruger hun til at redde andre mennesker. I bøgerne hjælper Zaza med at fange en bølle og en tyv, hun redder et føl, og hjælper en buschauffør med at skifte dæk. De fire bøger starter alle med, at Sofie får mor til at fortælle en historie om Zaza. Mor fortæller løs, og ind imellem kommer Sofia med forslag til fortællingen. Alle fire titler har lix 6, lettal 17.

Denne nye serie tegner godt. Det er fire sjove historie om pigen Zaza. Der er en varm og hjertelig tone i bøgerne, der især kommer til udtryk i samtalen mellem mor og Sofia. På hvert opslag er der store illustrationer, som er humoristiske og farverige, og de er med til at underbygge stemningen i bøgerne.

Serien "Super Sasja" er en anden serie om en modig pige fx Super Sasja og bilenNinja Niller for fuld blæs. Bøgerne om Ninja Niller handler ligeledes om et barn med super kræfter fx Ninja Niller for fuld blæsSerien "Super Sasja" er en anden serie om en modig pige fx Super Sasja og bilen. Bøgerne om Ninja Niller handler ligeledes om et barn med super kræfter fx .