Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Didde elsker musik


Beskrivelse


Når Didde skal høre musik, kan det godt være svært at vælge. For Didde elsker nemlig musik. Diddes nabo elsker ikke altid, at Didde spiller højt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2019

af

af

Stine Bille

d. 21. okt. 2019

Didde er næsten altid alene hjemme om aftenen, fordi mor skal på arbejde. Men det gør ikke noget, for Didde elsker at se film, spille spil, lave mad, høre musik eller gå i bad. For 7-9-årige.

Fem bøger i en ny letlæst serie om pigen Didde. Alle fem bøger starter med "Kender du Didde? Didde bor med sin mor. Diddes mor hedder Mor. Mor er tit på job om natten. Så Didde er ofte alene. Men det gør ikke spor. For Didde elsker...". Herefter kan man læse om, hvordan Didde ser film, både søde og uhyggelige film. Hvordan hun elsker at lave mad, især er det sjovt at finde på nye retter. Hvordan Didde hører musik, og nogle gange lidt for højt, så naboen Fru Olsen bliver sur. Hvordan hun spiller spil på sin computer og nogle gange bliver sur på sine spil, så det er bedst, hvis mor kommer hjem og spiller med. Når Didde skal i bad, elsker hun at dykke rundt i badekarret og lege hun svømmer rundt som en havfrue. Bøgerne har lix 6, lettal 14.

Det er fem sjove letlæsningsbøger om en meget selvstændig pige, som klarer næsten alt selv og ikke er bange for at prøve noget nyt. Illustrationerne er humoristiske, farverige og understøtter teksten fint.

Andre sjove letlæste bøger kunne fx være Max får en millionFinn ser en fasan eller Finn ser en fasanAndre sjove letlæste bøger kunne fx være Max får en million eller .