Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tæl kalorierne : måltider fra 100 til 550 kalorier


Beskrivelse


Kaloriekogebog med opskrifter, hvor kalorierne er udregnet. Henvender sig til alle der gerne vil tælle kalorierne i deres mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. dec. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 8. dec. 2020

Kaloriekogebog med opskrifter, hvor kalorierne er udregnet. Henvender sig til alle der gerne vil tælle kalorierne i deres mad.

Bogen indeholder et dobbeltopslag med kalorietabel samt et indledende afsnit på to sider; herunder en tabel med kvinder-og mænds daglige kaloriebehov. Opskrifter og kalorieudregninger på: Morgenmad og mellemmåltider - opdelt efter: 100-150 kalorier og 200-250 kalorier. Frokost og aftensmad: 100-150 kalorier, 200-250 kalorier, 300-350 kalorier, 400-450 kalorier og 500-550 kalorier. Bagest i bogen er der et kalorieregister. Til hver opskrift er angivet antal portioner samt antal kalorier. Der er fotos af nogle af opskrifterne i bogen. Bogens forfatter har skrevet flere andre koge-og slankebøger; bl.a. om 5:2 kuren - fx Succes med 5:2. Bogen er oprindelig på svensk.

Bogens formål er at man kan planlægge sit kalorieindtag. Det er gjort nemt og overskueligt i opskrifterne. Der er to opskrifter pr. side, men kun et foto af den ene opskrift. Det er velkendte ingredienser og opskrifter - nogle med et tvist. Bogen er kortfattet, og både forsiden og indholdet er indbydende. Kogebogens force ligger i opskrifternes angivelse af kalorier, så man nemt kan finde en opskrift med den rette mængde kalorier.

Der findes forskellige kogebøger med kalorietælling; bl.a. 1000 sunde opskrifterSund hverdagsmad og Sund hverdagsmadDer findes forskellige kogebøger med kalorietælling; bl.a. 1000 sunde opskrifter og .