Bøger / faglitteratur / erindringer

Tænk som en kriger : din vej til mental robusthed


Beskrivelse


Som jægersoldat blev Lars Møller (f. 1962) ekspert i at håndtere stort mentalt pres og vanskelige udfordringer. Med udgangspunkt i sine erfaringer og konkrete oplevelser viser han hvordan man kan lære at tænke som en elitesoldat og giver et indblik i mentalt arbejde og fokusering.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 16. okt. 2018

Led dig selv, tag ansvar og bliv mentalt stærk og robust ved at tænke - ikke som en soldat - men som en kriger! Nok af størst interesse for mænd, men kvinder kan sagtens læse med.

Bogens intention er at gøre læseren mere selvbevidst, afklaret og handlekraftig. Forfatteren tager udgangspunkt i sine erfaringer som jægerpilot og deler historier og oplevelser, tanker og metoder, opgaver og redskaber med os. Forskellen på en soldat og en kriger tydeliggøres og værdier som ærlighed, åbenhed, mod, helhedstænkning, vedholdenhed, empati, loyalitet, næstekærlighed og ikke mindst proaktivitet pointeres.

Fængende, interessant og umiddelbart tilgængelig. Kombinationen af eksempler fra det virkelige "vilde" liv og konkrete redskaber til at forbedring af den enkeltes mentale styrke og robusthed fungerer rigtigt godt. Der er nogle grammatiske skønhedsfejl, som dog ikke er væsentligt meningsforstyrrende.

Hvor nærværende titel har en direkte erfaringsbaseret tilgang til emnet mental robusthed har RobustRobusthed i praksisJæger 200Jo, du kanEt liv på kanten af psykologen Eva Hertz og hed i praksis en mere analytisk og forskningsbaseret. Livet som elitesoldat bliver blandt andet beskrevet i forfatterens egen Jæger 200, i Nicolai Moltke-Leths Jo, du kan og i B.S. Christiansens Et liv på kantenHvor nærværende titel har en direkte erfaringsbaseret tilgang til emnet mental robusthed har Robust af psykologen Eva Hertz og en mere analytisk og forskningsbaseret. Livet som elitesoldat bliver blandt andet beskrevet i forfatterens egen Jæger 200, i Nicolai Moltke-Leths Jo, du kan og i B.S. Christiansens Et liv på kantenHvor nærværende titel har en direkte erfaringsbaseret tilgang til emnet mental robusthed har Robust af psykologen Eva Hertz og Robusthed i praksis en mere analytisk og forskningsbaseret. Livet som elitesoldat bliver blandt andet beskrevet i forfatterens egen , i Nicolai Moltke-Leths Jo, du kan og i B.S. Christiansens Et liv på kantenHvor nærværende titel har en direkte erfaringsbaseret tilgang til emnet mental robusthed har Robust af psykologen Eva Hertz og Robusthed i praksis en mere analytisk og forskningsbaseret. Livet som elitesoldat bliver blandt andet beskrevet i forfatterens egen Jæger 200, i Nicolai Moltke-Leths og i B.S. Christiansens Et liv på kantenHvor nærværende titel har en direkte erfaringsbaseret tilgang til emnet mental robusthed har Robust af psykologen Eva Hertz og Robusthed i praksis en mere analytisk og forskningsbaseret. Livet som elitesoldat bliver blandt andet beskrevet i forfatterens egen Jæger 200, i Nicolai Moltke-Leths Jo, du kan og i B.S. Christiansens .


Berlingske tidende

d. 3. dec. 2018

af

af

Jeppe Bangsgaard

d. 3. dec. 2018