Bøger / faglitteratur

Tænk stort og slip din indre iværksætter løs


Beskrivelse


Syv trin om motivation, research, produktudvikling, networking, markedsføring og salg for at komme igang som iværksætter eller for at professionalisere din virksomhed virkelighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2016

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. nov. 2016

"Med denne bog i hånden er du allerede godt i gang med at tage dig selv, dine idéer og drømme alvorligt." Sådan skriver Maiken Ingvordsen i sin entusiastiske guide til alle, der går rundt med mere eller mindre alvorlige drømme om at springe ud som iværksætter. Kan også bruges fx til en handelsskoleopgave.

Guiden er opbygget over modellen "Tænk stort Canvas", hvor hvert af de 7 kapitler fylder et rum i modellen. Første kapitel eller rum hedder "Motivation". Andet kapitel eller rum er "Research". Herefter følger kapitlerne "Produkt", "Networking" og "Markedsføring". De to sidste kapitler/rum i modellen hedder "Salg og indtægter" og "Drift og Launch". Guiden opfordrer læseren til at printe modellen ud og på den måde arbejde visuelt med de 7 kapitler. I hvert kapitel/rum fortæller guiden om fakta, giver råd, tips og vigtige opmærksomhedspunkter. Det er på den baggrund meningen at den kommende iværksætter selv via øvelser i bogen finder frem til netop, hvordan fx rummet for fx motivation skal udfyldes, når det gælder netop det produkt og den virksomhed man som iværksætter drømmer om at lave. Maiken Ingvordsen har fx også skrevet OriginalMusic cookbook og Music cookbookGuiden er opbygget over modellen "Tænk stort Canvas", hvor hvert af de 7 kapitler fylder et rum i modellen. Første kapitel eller rum hedder "Motivation". Andet kapitel eller rum er "Research". Herefter følger kapitlerne "Produkt", "Networking" og "Markedsføring". De to sidste kapitler/rum i modellen hedder "Salg og indtægter" og "Drift og Launch". Guiden opfordrer læseren til at printe modellen ud og på den måde arbejde visuelt med de 7 kapitler. I hvert kapitel/rum fortæller guiden om fakta, giver råd, tips og vigtige opmærksomhedspunkter. Det er på den baggrund meningen at den kommende iværksætter selv via øvelser i bogen finder frem til netop, hvordan fx rummet for fx motivation skal udfyldes, når det gælder netop det produkt og den virksomhed man som iværksætter drømmer om at lave. Maiken Ingvordsen har fx også skrevet Original og .

Fin og velskrevet guide, som mange med iværksætter-lyst kan have god gavn af.

En anden god guide til iværksættere er fx Toke Kruses Den geniale iværksætter.