Bøger / skønlitteratur til børn / roman

The young world - den nye orden


Beskrivelse


Kuren mod den frygtelige epidemi er fundet. Verden er forandret og magtfulde efterretningstjenester splitter gruppen. Jefferson slutter sig til en oprørsgruppe, mens Donna lever et normalt liv i England. Men intet er, som de tror.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. aug. 2016

Kuren mod den frygtede virus er fundet, men epidemien har forandret verden for altid. 2. del af den dystopiske trilogi "The young world". For unge og voksne, der elsker post-apokalyptiske romaner.

New York er forrået og fyldt med rivaliserende teenagebander efter en virus har dræbt alle voksne og de mindre børn. Jefferson har fundet kuren, men nu vil hele verden have fat i den. Jefferson slutter sig til en oprørsgruppe og flyver tilbage til New York. Hans elskede Donna får chancen for at starte et nyt og tilsyneladende helt almindeligt liv i England. Men ingenting er som det ser ud til og magtfulde efterretningsgrupper fordrejer fakta, mens Jefferson kæmper for at redde de tilbageblevne teenagere i New York.

Her er sex, vold og politik smeltet sammen i en actionfyldt roman. Tempoet er højt, håbløsheden venter lige om hjørnet og ingen kan gennemskue, hvem der ligger inde med sandheden. Som første del lægges der også her vægt på de samfundsmæssige strukturer, mens personbeskrivelserne forbliver en smule tynde. Alligevel er bogen underholdende hele vejen igennem.

.


litteratursiden.dk

d. 23. aug. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 23. aug. 2016

Fremragende og fængslende fortsættelse af 'The Young World'. Der er handling og aktion lige fra første side i denne velskrevne toer . The Young World er en fremragende og spændende dystopi, som jeg g...