Bøger / skønlitteratur / roman

To uger i Toscana


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Syv håbefulde forfattere er taget på et to ugers skrivekursus på Castella della Luna i det smukke Toscana. Den varme sol, den lækre mad og de smukke omgivelser nærer både forfatterdrømme, kærlighed og jalousi.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. maj 2019

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 15. maj 2019

Syv håbefulde forfattere er taget på et to ugers skrivekursus på Castella della Luna i det smukke Toscana. Den varme sol, den lækre mad og de smukke omgivelser nærer både forfatterdrømme, kærlighed og jalousi. For læsere, der skal bruge en god underholdningsroman.

For Patricia og hendes mand Sean var det kærlighed ved første blik, da de så Castella della Luna. Sammen satte de den lille borg fra 1200-tallet i stand, og omdannede det til et lille hyggeligt hotel. Sliddet blev for meget for deres ægteskab, så 10 år senere driver Patricia det alene med hjælp fra hendes teenagesøn Matt og kokken Aldo. I år er det tilbagevende skrivekursus ekstra vigtigt, da Patricia har økonomiske vanskeligheder. Alle sejl sættes for at imponere gæsterne. Og i mens de forkæles med hjemmelavet mad og udflugter, spirer kærlighed og jalousi mellem alle borgens beboere. Forfatteren har tidligere udgivet krimier under pseudonymet Elly Griffiths.

Hyggelig, charmerende og lidt forudsigelig roman. Domenica de Rosa sætter en stemningsfyldt ramme i Toscana, og skaber troværdige karakterer, som man holder af og hepper på undervejs. Synsvinklen skifter mellem de mange personer i bogen, og gør det nemt at følge med og blive opslugt af historien.

Man finder samme lethed og charme i Jenny Colgans bøger. Fx i Velkommen til Floras sommerkøkkenToscana tur og retur. Kærlighed i Toscana kan man også læse om i Toscana tur og retur af Åsa HellbergMan finder samme lethed og charme i Jenny Colgans bøger. Fx i Velkommen til Floras sommerkøkken. Kærlighed i Toscana kan man også læse om i af Åsa Hellberg.


litteratursiden.dk

d. 1. okt. 2019

af

af

Per Eilif Månson

d. 1. okt. 2019

Varm og morsom feel good-roman er velskrevet og virkelig underholdende. Man behøver ikke være Toscanagal for at læse den. Patricia O’Hara har et stort hus, Castella della Luna, i Toscana, hvor hun prø...