Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tom & TK13 - tordendalen


Beskrivelse


Tom og TK13 får en mystisk rebus og må rejse til Island med deres køretøj, der kan næsten alt. I Island flyver de ind i en vulkan. Her er ikke kun lava og ild, men en hel by.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 30. sep. 2016

Tre bøger om Tom og hans bedste ven, robotten TK13. De to får nogle gange et mærkeligt brev med en rebus. Så må de afsted i deres køretøj, der både er en bil, en flyvemaskine og ubåd for at løse en opgave. De kommer langt omkring. Fra 8 år.

Tre bøger om Tom og hans bedste ven, robotten TK13, der bor i et hus med masser af skøre sager. De bygger mange ting, men det er dyrt. I første bog får de en rebus sendt med posten og må rejse til en vulkan i Island. Her er alt godt, men en ting kan de to dog godt hjælpe med. I anden bog kommer en ny rebus. Denne gang må de rejse til landet Atlantis på bunden af havet. Her er ikke godt. De må hjælpe to børn, der ikke kan finde deres forældre. I tredje bog bringer rebussen dem til Tibet. Her leder de efter Den Afskyelige Snemand,Yeti. Der er en tegnet og farvet illustration med tekst under på hver på hver side.

Forfatteren Werner Weip-Olsen er kendt for sine tegninger til tegneserier. Det er nemt at se i disse tre bøger. Tegningerne er sjove, farverige og fantasifulde. Man kommer hurtigt ind i fortællingerne, hvor Tom og TR13 hver gang skal ud på en mystisk opgave. På den måde ligner bøgerne hinanden.

Kan du lide tegningerne i bogen kan du læse Snik & Snak på fartenDen afskyelige snemand. Er du interesseret i Den afskyelige snemand er Den afskyelige snemand et godt budKan du lide tegningerne i bogen kan du læse Snik & Snak på farten. Er du interesseret i er et godt bud.