Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Tottenham


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Flot og ondt ; Dansk stjerne ; Bold på gaden ; De gyldne år ; Fjende i rødt ; Farlig farve ; Dygtig træner ; White Hart Lane ; Nyt hjem ; Blandet kvarter ; Her er alle jøder ; Alle husker Glenn ; Kendte navne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 1. nov. 2017

Hvis du er interesseret i fodbold, så er du sikkert også interesseret i at læse om fodboldklubben Tottenham - og om én af Danmarks bedste fodboldspillere, som spiller der, nemlig Christian Eriksen. Især for jer mellem 7 og 10 år.

I 13 afsnit fortælles om storklubben Tottenham Hotspurs og klubbens historie, som går tilbage til 1880'erne, hvor en flok venner besluttede sig for at starte en ny London-klub. Klubben voksede, og i 1899 fik klubben sin eget stadion: White Hart Lane. Fagbogen beskriver både bydelen Tottenham, de største spillere, klubbens historie og den store succes, som Tottenham har i disse år.

En fin og interessant fagbog om en af Europas for tiden mest succesfulde klubber, som endda har en dansk stjerne i en vigtig rolle. Bogen kommer ganske vidt omkring historien, bydelen, arvefjenden og klubbens helt specielle tilknytning til jødedommen - hvilket sikkert er nyt for de fleste.

Hvis du gerne vil læse om andre store fodboldklubber og store fodboldstjerner, findes der mange gode i serien "Jeg læser". Disse er nogenlunde samme sværhedsgrad. Én af dem handler specielt om Christian Eriksen, nemlig: .