Bøger / faglitteratur

Træningsbog for voksne kvinder : nye muligheder for udvikling, motion og selvomsorg


Beskrivelse


Det er aldrig for sent at gå i gang med at træne og høste alle de positive effekter, som træning giver. Bogen henvender sig til voksne kvinder, men andre kan også have gavn af den.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2022

af

af

Lone Krøgh

d. 28. jan. 2022

Det er aldrig for sent at gå i gang med at træne og høste alle de positive effekter, som træning giver. Bogen henvender sig til voksne kvinder, men andre kan også have gavn af den.

Ved at leve aktivt og sundt kan man forlænge sit liv med flere og mere sygdomsfri år. Forfatteren, som er digitaliseringschef og coach, beskriver med udgangspunkt i sin egen historie og undersøgelser, hvordan motion, træning og sund kost kan give forbedret livskvalitet både fysisk og psykisk. Hun beskriver bl.a. psyklogiske mekanismer, vanens magt, motivation og forskellige træningsformer. Selv er hun især glad for at løfte vægte og er også fortaler for højintensiv træning. Der er faktabokse, punktopstillinger, enkelte illustrationer samt henvisning til kilder og litteratur.

Meget fin og inspirerende bog. Der er ingen quick fixes eller højstemt retorik, men en seriøs og stilfærdig fremstilling af emnet. Den personlige vinkel er god og fylder ikke mere, end den skal, og det er en bog, der ikke alene maner til eftertanke, men også til handling.

Bruges fx sammen med Yngre med åreneStyrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldreStyrketræning for kvinder : sundhedsbogen, der giver dig mindre sygdom og et længere liv med flere gode år, Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre : træningsprogrammer, kostråd, motivation og Styrketræning for kvinderBruges fx sammen med Yngre med årene : sundhedsbogen, der giver dig mindre sygdom og et længere liv med flere gode år, : træningsprogrammer, kostråd, motivation og Styrketræning for kvinderBruges fx sammen med Yngre med årene : sundhedsbogen, der giver dig mindre sygdom og et længere liv med flere gode år, Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre : træningsprogrammer, kostråd, motivation og .