Bøger / faglitteratur

Trangen til at skabe : lev et kreativt liv


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man kan få mere kreativitet ind i sit liv. Forfatteren giver sit bud på hvad der holder os tilbage og beskriver hvordan man ved mærke efter og stræbe efter forandring kan opdage sit kreative potentiale.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2018

af

af

Hamide Kara

d. 20. nov. 2018

Om glæden ved at overgive sig til kreativiteten. Henvender sig til læsere som ønsker viden om fordele ved en kreativ og innovativ tilværelse.

Forfatter Louise Ariesen Rams skriver, at det enkelte menneske har en iboende kreativitet i sig og at man er indrettet til at skabe, inspirere og blive inspireret. For Rams er der er fire begreber hobby, job, karriere og kald som ikke bør mikses, men skal skilles fra hinanden. Over kapitler som "Kreative sår", "Modstand", "Ikke perfektion, men progression", "Feed the spirit" m.fl. skriver Rams, at man skal åbne op for en kreativ indstilling og udfolde sig for at gøre sin sjæl stærk. For ofte har den enkelte en tendens til, at holde sig væk fra kreativitet af frygt for at møde kritik og andre gange er det angsten som holder en tilbage. Ved at mærke efter og stræbe efter forandring, mener forfatteren, vil den enkelte opdage de kreative muligheders potentiale. "At skabe og kreere er et udtryk, en manifestation af at vi findes, og det er den direkte modpol til følelser af skam.".

Forfatteren skriver entusiastisk om det kreative potentiale i et letforståeligt sprog. Forfatterens personlige erfaringer med kreativitet og skabertrang formidles fint. I bogen er afsnittene korte, men det skal måske tjene det formål at læseren skal fristes til at undersøge emnet og komme det kreative univers nærmere.

Af andre titler om det kreatives betydning og muligheder findes: VanebrudKreativitet og KreativitetAf andre titler om det kreatives betydning og muligheder findes: Vanebrud og .