Bøger / faglitteratur

Tro på det


Beskrivelse


Råd om, hvordan man gennem tro på sig selv kan ændre sine dårlige vaner, finde vejen til en positiv tankegang og dermed komme tættere på sine mål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juli 2012

af

af

Mette Fersum

d. 10. juli 2012

En bog om at turde tro på sig selv. En bog om at ændre de dårlige vaner, og hvordan man finder vejen til positiv tankegang. Jeg tror primært, den vil fange målgruppen af mænd 25-35 år, pga. dens sprog, samt at forsiden er et billede af ham selv og han er, gætter jeg på, selv i 30'erne.

Forfatteren er til daglig musikmanager. Han har tidligere skrevet andre bøger primært om forskellige musikkunstnere. Det er en enkel bog, hvor han kommer med mange forskellige bud på, hvordan man virkelig får fat i det, man ønsker sig. Han stiller mange coachende spørgsmål til refleksion. Han beskriver det daglige fem minutters program til at håndtere stress, hvordan management kan bidrage til den personlige udvikling, og hvordan man kan lave sig en vision om, hvem er jeg, og hvem vil jeg gerne være. Han beskriver, hvordan man kan sætte de kreative tanker fri. Overordnet set handler bogen om at blive opmærksom på og nyde de valg, vi tager i livet. Sproget er ungdommeligt. Bagsideteksten er også et billede af forfatteren selv, og med en lidt utydelig tekst om, hvad han arbejder med som musikmanager.

Bogen er i stil med Lev livet nu - der er alligevel ikke andre muligheder, 2009.

Indholdsmæssigt ligner denne bog mange andre bøger om at tro på sig selv og give livet mening. Den skal nok stilles frem for at blive taget af lånerne. Måske appellerer den mest til "unge mennesker".