Bøger / skønlitteratur

Usete steder & andre historier


Beskrivelse


Tegneserie. Syv skæbnefortællinger der alle er forskellige men har det til fælles, at de på dramatisk vis skildrer menneskers møder med skæbnen. Et møde med skæbnesvangre følger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 8. nov. 2019

Poetisk og gribende tegneserie, som består af et udvalg af fascinerende og refleksive historier. For læsere af eftertænksomme tegneserier.

En samling af syv skæbnefortællinger. De skildrer, på forskellig vis, menneskers møde med skæbnen og de konsekvenser mødet får. Alle fortællingerne er vidt forskellige i visuelt udtryk. Nogle er i sort og hvid, andre i farver eller en blanding. Historierne er også meget alsidige og forskellige, det være sig et hus i en skov i Sverige, som sammenlignes med planeten Jupiter, eller en mumie som på dramatisk vis vender hjem.

Unik og dybsindig tegneserie, hvor hver enkel historie har sin egen personlighed og ikke to er ens. En virkelig særegen og udtryksfuld samling af dramatiske skæbnefortællinger.

Karoline Stjernfelt har en helt unik tilgang til tegneseriemediet og det anbefales at dykke mere ned i hendes tegneserier, fx I morgen bliver bedre. [Bind] 1I morgen bliver bedre. Bind 1. : Kongen.