Bøger / skønlitteratur / roman

Vådeskud : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Kørner og Werner skal opklare en 15-årige drengs pludselige forsvinden og det bliver for alvor problematisk, da liget af et ungt menneske bliver fundet på Amagerforbrændingen. Samtidig har de begge svære udfordringer i privatlivet.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 23. aug. 2019

Uhyggelig krimi som er fjerde bind i serien om politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner, som denne gang skal opklare en 15-årige drengs mystiske forsvinden. For læsere af kriminalromaner.

Kørner og Werner bliver sendt på en vanskelig opgave, da de skal finde den forsvundne dreng, Oscar. Han er mellemste barn af det velhavende ægtepar, Henrik og Malin Dreyer-Hoff, og er forsvundet på vej hjem fra Zahles Gymnasium ved Nørreport. Kørner og Werner ved de har tiden imod sig, og søger desperat efter Oscar. Imens har de hver især udfordringer i privatlivet og de står i en særdeles ubehagelig situation, da liget af et ungt menneske bliver fundet på Amagerforbrændingen.

Underholdende og velskrevet krimi, som er en rigtig pageturner. Plottet er skruet godt sammen og har en overraskende slutning.

Der er efterhånden rigtig mange gode krimiforfattere og Anna Grues forfatterskab kan anbefales til sammenligning. Første bind i hendes serie om Dan Sommerdahl hedder Dybt at falde.


litteratursiden.dk

d. 16. sep. 2019

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 16. sep. 2019

Katrine Engberg leverer endnu engang en stilsikker vare med Københavnerseriens fjerde bind, der handler om en forsvunden teenager. Makkerparret Anette Werner og Jeppe Kørner bliver forstyrret i lørda...


Berlingske tidende

d. 20. sep. 2019

af

af

Birgitte Borup

d. 20. sep. 2019


Politiken

d. 6. dec. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. dec. 2019


Jyllands-posten

d. 28. sep. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. sep. 2019