Bøger / skønlitteratur / roman

Velkommen til Floras sommerkøkken


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Modvilligt forlader Flora London og rejser til barndomshjemmet på øen Mure pga. en arbejdsopgave. Opholdet på Mure giver hende mulighed for at forsone sig med fortiden, genoverveje fremtiden og måske glemme den håbløse forelskelse i sin chef Joel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 11. apr. 2018

Hjertevarm roman om Flora, der prøver at finde ud af hvor hendes fremtid ligger: I det hektiske London eller på den vindblæste ø Mure nord for Skotland. Til kvindelige læsere af underholdningsromaner med fokus på romantik, landsbyliv og identitet.

Flora lever det hektiske karriereliv som advokatsekretær i London, da en arbejdsopgave tvinger hende til at vende tilbage til barndomshjemmet på den nordskotske ø Mure. Her venter faderen, brødrene og hele det dagligliv, hun flygtede fra efter moderens begravelse for flere år siden. Tilbage hos familien må Flora genoverveje sit liv, de valg hun har taget og den håbløse forelskelse i sin flotte chef Joel. Hun genopdager sin mors gamle opskriftsbog og kærligheden til kogekunsten, da hun påtager sig at puste liv i en lille forladt bygning på havnen og åbner restauranten "Floras sommerkøkken". Bagerst i bogen findes opskrifter på nogle af de retter, der serveres i "Floras sommerkøkken".

Hyggelig, uforpligtende og lidt forudsigelig underholdningsroman, der er bygget op over samme skabelon som Colgans tidligere romaner med fokus på landsbymiljø, identitetskrise og kærlighed.

Minder i tema og handling meget om Colgans tidligere romaner, men kan også sammenlignes med fx Roisin Meaneys En bid af lykkenNæste stop Rosengädda og Emma Hambergs Næste stop Rosengädda!Minder i tema og handling meget om Colgans tidligere romaner, men kan også sammenlignes med fx Roisin Meaneys En bid af lykken og Emma Hambergs !.