Bøger / faglitteratur / personlige trosbekendelser

Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?


Beskrivelse


70 forskellige mennesker fortæller om deres religiøse og åndelige vækkelse, og om hvordan det har ændret deres liv.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2017

af

af

Merete Trap

d. 6. okt. 2017

"Min mission er ytringsfrihedens." Sådan skriver journalist Charlotte Rørth, i denne tankevækkende udgivelse om menneskers møder med Jesus. For en bred målgruppe, både kristne, spirituelle, søgende og nysgerrige.

Efter Charlotte Rørths udgivelse af Jeg mødte Jesus, har hun fået hundredvis af henvendelser fra mennesker med tilsvarende oplevelser. Bogen rummer forfatterens samtaler med en bred vifte af disse mennesker, men også med professionelle, som fx en religionspsykolog og en overlæge i psykiatri. Hun taler også med en ung missionær, og har et ophold på et nonnekloster. Charlotte Rørth er journalist.

At læse denne bog er en utroligt interessant oplevelse, som sætter tanker og refleksioner i gang, hos læsere med et åbent sind. Forfatteren har en journalistiske tilgang til egne og andres oplevelser, og der er intet prædikende eller missionerende over bogen. Bare en generel åbenhed, nysgerrighed og undren. Et fællestræk for de fortællende, er bekymringen for at blive betragtet som skør, og en dertilhørende tilbageholdenhed med at dele deres oplevelser med andre. En udgivelse, som ikke bør overses.

Kan bedste sammenlignes med Margit Sandemos Vi er ikke alene, hvor hun har samlet en række menneskers personlige beretninger med møder med engle.


Kristeligt dagblad

d. 17. okt. 2017

af

af

Sørine Gotfredsen

d. 17. okt. 2017


Weekendavisen

d. 13. okt. 2017

af

af

Jens Bærentzen

d. 13. okt. 2017


Præsteforeningens blad

Årg. 108, nr. 44 (2018)

af

af

Finn Feilan

Årg. 108, nr. 44 (2018)