Bøger / faglitteratur

Vi vinder når vi vågner : kunsten at forblive et rigt samfund


Beskrivelse


Forfatteren undersøger igennem fem temaer - dovenskaben, myterne, løsningerne, metoderne og fremtiden - det danske velfærdssamfund, og beskriver en række veje at gå, hvis vi vil bevare vores velfærd og udvikle det yderligere som et rigt samfund.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2015

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 4. juni 2015

Om det danske velfærdssamfund, hvordan vi retter op på den skæve udvikling og hvor potentialet findes for at ændre udviklingen. Henvender sig til en bred kreds af samfunds- og politisk interesserede.

Anders Krab-Johansen er chefredaktør på Dagbladet Børsen. Udgangspunktet er, at Danmark er kørt af sporet, og i denne debatbog undersøger han i 5 temaer (dovenskaben, myterne, løsningerne, metoderne og fremtiden) det danske velfærdssamfund og beskriver en række veje at gå hvis vi vil bevare vores velfærd og udvikle det yderligere som et rigt samfund. Teksten suppleres af en hel del statistisk materiale, tal og grafer.

En velskrevet og aktuel debatbog fyldt med engagement og overskud og barske kommentarer til den danske hygge og arbejdsmoral, erhvervspolitik, den offentlige debat, den offentlige sektor m.m. Bogen rummer mange gode betragtninger og pointer, men den er også kendetegnet ved debatbogens ensidighed og overbevisning om egne argumenters validitet.

En række debatbøger beskæftiger sig med danske samfundsforhold og velfærd. Nævnes kan bl.a. Det mindst ringeDeltagerDanmark og fra et modsat politisk synspunkt end nærværende DeltagerDanmarkEn række debatbøger beskæftiger sig med danske samfundsforhold og velfærd. Nævnes kan bl.a. Det mindst ringe og fra et modsat politisk synspunkt end nærværende .


Politiken

d. 11. juni 2015

af

af

Niels Nørgaard

d. 11. juni 2015


Weekendavisen

d. 19. juni 2015

af

af

Leonora Christina Skov

d. 19. juni 2015


Danske kommuner

Årg. 46, nr. 20 (2015)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 46, nr. 20 (2015)