Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vores delte evner


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lily, Maeve, Fiona og Roe har fået hver deres unikke evne efter ritualet, der fik Lily tilbage, men venskabet mellem dem er skrøbeligt. Brigids Børn dukker op igen, og der begynder at ske mystiske ting i byen. Fantastisk opfølger til "Vores skjulte evner". Fra 13 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2022

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 27. maj 2022

Lily, Maeve, Fiona og Roe har fået hver deres unikke evne efter ritualet, der fik Lily tilbage, men venskabet mellem dem er skrøbeligt. Brigids Børn dukker op igen, og der begynder at ske mystiske ting i byen. Fantastisk opfølger til <t>38944126 Vores skjulte evner<t>. Fra 13 år.

Det er sommer, og de fire træner deres evner på den nye tennisbane ved skolen. Bortset fra at Lily savner floden, virker alt godt. Men sidste år af high school begynder, og Maeve føler sig presset af andres forventninger. Roe er færdig med skolen og tager på turné. Maeve føler, at alle er ved at forlade deres lille by, og hun er bange for at blive efterladt. Maeves evne forsvinder pludseligt, og folk begynder at opføre sig mærkeligt. Det lader til det hele hænger sammen, men hvordan, og hvad kan de gøre?.

Bogen har det hele: Elskelige hovedpersoner, venskab og forelskelse. Kampen for lige rettigheder uanset køn og seksuelt tilhørsforhold. En mystisk, magtbegærlig kult, okkultisme, hekseritualer, og irsk magi. Den er velskrevet, og de mange temaer hænger sammen. Man lever sig ind i de troværdige karakterer, og man bliver oprigtigt skræmt undervejs. Bogen slutter med en cliffhanger, der tyder på et tredje bind, jeg glæder mig.

Tegneserien Heartstopper. Bog 1Roser & violer har den samme sympatiske skildring af unge, der forsøger at finde deres ståsted i en til tider forvirrende verden. "Rosenholm-trilogien", hvor første bind er Roser & violer, har noget af den samme mystiske stemningTegneserien Heartstopper. Bog 1 har den samme sympatiske skildring af unge, der forsøger at finde deres ståsted i en til tider forvirrende verden. "Rosenholm-trilogien", hvor første bind er , har noget af den samme mystiske stemning.


litteratursiden.dk

d. 29. okt. 2022

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 29. okt. 2022

Den fantastiske opfølger til "Vores skjulte evner" tager universet i en mere moden retning. Bogen udforsker venskaber, køn og seksualitet med følelser og respekt. Dette er opfølgeren til Vores skjult...