Bøger / skønlitteratur / roman

Vovestykket


Beskrivelse


Ambra Vinter er journalist og bliver modstræbende sendt til Kiruna for at afdække en historie. Her møder hun den tidligere elitesoldat Tom Lexington, som er dybt traumatiseret. Tiltrækningen mellem dem er stærk, men Ambra har også sår på sjælen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. maj 2017

Romantik, tiltrækning og sårede følelser mellem en ung journalist og en traumatiseret elitesoldat i den iskolde svenske by Kiruna. Nyt hot 3. og selvstændige bind i den svenske bestsellerserie, som startede med Arvingen. Romantik, spænding og erotik for kvindelige læsere, der elsker god underholdning.

Ambra Vinter er journalist på Sveriges største formiddagsavis. Hun bliver modstræbende sendt til Kiruna for at afdække en vild historie om de kendtes sexeskapader. Men Kiruna gemmer på Ambras egne barndomstraumer og en langt vigtigere historie, som bør afdækkes. Her møder hun elitesoldaten Tom Lexington. Han er dybt traumatiseret efter et helikopterstyrt, tortur og en langvarig tilfangetagning i Afrika. Tiltrækningen mellem dem er stærk, men Tom kan alligevel ikke helt glemme sin tidligere kone, som har forladt ham og fundet en ny mand. Det bliver ikke nemmere tilbage i Stockholm sammen med Toms overklassevenner, som fx Alexander De la Grip og Isobel Sørensen.

Simona Arhnstedt formår tilføre den erotiske og romantiske genre dybde og levende personbeskrivelser. Her er god underholdning fra første til sidste side, omend man er næsten halvejs, før sammenhængen med de forrige bind i serien bliver tydelig. Det gør nu ikke spor, da handlingen sagtens kan bære sig selv.

Denne serie er af rigtig høj kvalitet og kan bl.a. anbefales til fans af Samantha Youngs serie, der starter med Dublin streetDublin Street.


litteratursiden.dk

d. 14. juni 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 14. juni 2017

Sommerens kærlighedsromance er et overflødighedshorn af romantik og spænding med stærke kvinder i front. Læs til du falder om med et stort og lykkeligt smil på læben. Ingen overgår Simona Ahrnstedt, n...