Bøger / faglitteratur

Work with transformation 2 : inspiration til processer i arbejdet med billedkunst


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man kan skabe fantasifulde, abstrakte malerier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2017

af

af

Søren Møller

d. 1. mar. 2017

En rigt illustreret bog med korte tekster, der kan inspirere og vejlede i en form for legende abstrakt maleri. Mest for voksne.

I samme forfatteres Work with transformation 1 beskrev de abstrakt maleri med råd om lærreder, malemidler, tryk på lærred, spraying og serigrafi. I denne nye bog uddyber de ved at vise det på fem malerier: Et maleri med cirkler og prikker, et maleri hvor der bruges serigrafi-tryk og bejdse, et maleri med et ansigt, et maleri med "en sjov figur" og et maleri med firkanter. Til sidst er der nogle generelle forslag til, hvordan man kan gøre et maleri interessant at se på. Der er henvisninger til steder, hvor man kan købe materialer, samt forfatternes tilbud om kurser og deres personlige og kunstneriske biografier.

Bogen er rigt illustreret med farvefotos. Teksterne er korte, somme tider lidt knappe.

Bogens tilgang til at lave billeder ved at blande mange teknikker finder man ofte i bøger rettet mod børn. Flere af dem kan dog også bruges af voksne, bl.a. Specielle teknikkerMal for sjov og Mal for sjovBogens tilgang til at lave billeder ved at blande mange teknikker finder man ofte i bøger rettet mod børn. Flere af dem kan dog også bruges af voksne, bl.a. Specielle teknikker og .