Bøger / faglitteratur / vejledninger

Yoga for hele familien


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Introduktion til principperne bag yoga samt yogaøvelser for hele familien.

Indhold

Yoga for alle ; Yoga for krop og sjæl ; De syv chakraer ; Kom godt i gang ; Hvad skal du bruge ; Et program for hele kroppen ; De korte yogastunder ; Kom ned på jorden ; Flyd med strømmen ; Ild i kroppen ; Bo i dit hjerte ; Tal tydeligt, og bliv hørt ; Se klart ; Kronen på hovedet ; Meditation ; Afspænding


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 15. apr. 2016

Æstetisk og veludført bog som giver en god indføring i yoga. Bogen er lettilgængelig og indeholder både en god introduktion til principperne bag yoga samt yogaøvelser for hele familien. Især velegnet til nybegyndere.

Forfatter Charlotte Bom er yogauddannet og guider trin for trin både mindre børn og voksne igennem forskellige yogaøvelser. Bogen er inddelt i forholdsvis korte kapitler efter "chakra" og første del af bogen indeholder derudover en introduktion til begrebet yoga og en gennemgang af de forskellige "chakra".

Flot og veludført bog i god kvalitet, hvor der er kræset for detaljerne. Layoutet er elegant og bogen udstråler ro og afslapning, og der er et godt samspil imellem billeder og tekst. Bogen er holdt i pastelfarver og billederne er enkle med få farvenuancer, som gør at man ikke forstyrres af billedindtrykkene men i stedet fokuserer på den forklarende og vejledende tekst. Fungerer godt som helhed og favner både børn og voksne.

Der er mange bud på praktiske yogabøger men denne er særligt velegnet til børn og forældre som vil dyrke yoga sammen. Andre yogabøger for begyndere er Tara Frasers Yoga for alleSjov med yoga for børn og voksne og Juliet Pegrums bog Sjov med yoga for børn og voksne som også er særlig velegnet til børn og voksne som vil dyrke yoga sammenDer er mange bud på praktiske yogabøger men denne er særligt velegnet til børn og forældre som vil dyrke yoga sammen. Andre yogabøger for begyndere er Tara Frasers Yoga for alle og Juliet Pegrums bog som også er særlig velegnet til børn og voksne som vil dyrke yoga sammen.