Bøger / skønlitteratur til børn

Anne og Susanne passer butikken


Beskrivelse


To små piger er med mormor ude at handle og får lov til at passe en rigtig butik. Det er sjovt, men spøgen ender, da et par drenge prøver at narre is fra dem.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2018

af

af

Ove Frank

d. 19. dec. 2018

En fortsættelse af Kagen til mormor. Mange småpiger leger ofte købmand; men disse to får lov til at passe en rigtig butik i middagsstunden, mens mormor og indehaversken går ind bagved. De har det vældig sjovt, men spøgen ender, da et par drenge maskeret som banditter prøver at narre is fra dem, og så råber de om hjælp. Mange stregillustrationer af Ilon Wikland, der også har illustreret bøger af Astrid Lindgren. Handlingen i denne bog er lidt mere spændende end i den første. Bogen anbefales til selvlæsning i 3. kl. Oplæsning fra 6-10 år.


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2018

af

af

Sus Rostrup

d. 19. dec. 2018

Anne og Susanne der er med mormor ude at handle bliver sat til at passe en butik - en rigtig! Men en butik, der ikke er selvbetjeningsbutik er nu ikke nogen rigtig butik - Anne og Susanne beslutter sig til at lave hele forretningen om .. . En både sjov og spændende fortælling for 2.-3. klassetrin, men som med stort udbytte kan læses op for mindre børn fra ca. 5 år.