Bøger / faglitteratur

Gå tur : om glæden ved at sætte den ene fod foran den anden


Beskrivelse


Om de mentale og fysiske gevinster der er ved en daglig gåtur. Med inspiration til gående meditation, og om hvordan man indarbejder gåturen som et naturligt pusterum i hverdagen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. feb. 2018

Går du ikke allerede i din dagligdag, så får du nok lyst til det, når du har læst denne bog, der trækker alle fordelene ved at gå frem i lyset. Bogen vil falde i god jord hos alle dem, der allerede elsker at gå og dem, der overvejer at begynde at gå lidt mere, og som søger et inspirerende indspark.

Det at gå i sin helt simple form, i dagligdagen, i parken, med veninden, med børnene, ned til købmanden o.s.v. hyldes i denne bog. Der er ikke tale om en vandrebog, men en lovprisning af den enkle gåtur, der kan foregå hvor som helst og når som helst, og som har så mange gavnlige side-effekter i form af længere levetid, skarpere hjerne og stress-reduktion.Få inspiration til gående meditation, walkń ́talks med dine børn, venner eller partner og bliv inspireret til at indarbejde gåturen som et naturligt pusterum i din hverdag.

Fin lille bog om glæden ved at gå samt de mentale og fysiske gevinster ved at sætte det ene ben foran det andet på daglig basis. Enkel og velskrevet.

Af nyere dato er Espedals roman en hyldest til det at gå: WildOm at vandre, og en amerikansk pendant - dog i mere ekstrem form - er Cheryl Strayeds Wild. Af ældre dato bør nævnes Henry Thoreaus Om at vandreAf nyere dato er Espedals roman en hyldest til det at gå: Gå, og en amerikansk pendant - dog i mere ekstrem form - er Cheryl Strayeds . Af ældre dato bør nævnes Henry Thoreaus Om at vandreAf nyere dato er Espedals roman en hyldest til det at gå: Gå, og en amerikansk pendant - dog i mere ekstrem form - er Cheryl Strayeds Wild. Af ældre dato bør nævnes Henry Thoreaus .


Berlingske tidende

d. 7. apr. 2018

af

af

Jeppe Krogsgaard Christensen

d. 7. apr. 2018