Det er nok især en roman for yngre læsere, men målgruppen er lidt delt, da hovedhistorien, der foregår i starten af teenage-tiden solidarisk er skrevet i ungdomsbogssprog, mens nutidshandlingen, der foregår 20 år efter, er i voksensprog.
Forfatteren har ud over en biografi skrevet den gode roman Skyer over Vesterbro, 2009. 35-årige Martin besøger for en sjælden gangs skyld sin fynske barndomsby for at se til forældrenes grav. Det bringer hans tanker 20 år tilbage til en speciel dag med mobning og bal, der endte i hans bedste vens død. Fortiden indhenter ham på kirkegården, og snart konfronteres han med både fjender og kæreste fra dengang, og hans udspørgen til vennens død bringer ham i livsfare. Det er en godt skrevet og godt tænkt roman, der dog tynges af en voldsom detaljerigdom: både fortiden og nutiden beskrives stort set fra minut til minut. Desuden er det nok et kunstnerisk godt greb at beskrive de to handlinger som hhv. ungdoms- og voksenbog, men det får desværre nok mange voksne til at falde fra i første halvdel.
Jeg synes ikke, bogen helt lever op til den lovende debut tidligere på året.
En godt tænkt og skrevet roman, der dog tynges af for mange detaljer og er sprogligt splittet mellem en ungdoms- og en voksenroman.