Målgruppen er forældre, der har svært ved at få deres børn til at spise frugt og grøntsager i tilstrækkelige mængder = de anbefalede 6 om dagen.
Der er kun gode argumenter til at spise masser af frugt og grønt plus at få børnene med på vognen så tidligt som muligt. Graimes opregner dem alle. Hvorfor er de så vigtige, og hvorfor lige 6? Har farverne betydning, skal det være frisk eller frossen osv. Derefter beskriver hun i mindre afsnit en række frugter og grøntsager: indhold og anvendelse, maksimering af næringsindholdet (bedste anvendelse) og sidst en eller flere opskrifter. Frugtopskrifterne er alle i dessertkategorien, mens de fleste grøntsager indgår i middagsretter. Sidst i bogen tilsvarende afsnit om bønner og spirer. En på mange måder udmærket og seriøs bog, som præges af sin engelske oprindelse i opskrifterne, her fx frugtgeléer, brødbudding og søde pizzaer, hvor en dansk forfatter nok ville have fokuseret på frisk frugt, flere smoothies grød/pure mv. Desuden er holdningen (p.t.) i Danmark, at mindre børn skal se, hvad de får, mens Graimes i høj grad anbefaler, at grøntsagerne skjules og gemmes. Traditionel engelsk i fotos/layout. Sidst belønningsskema m. klistermærker.
Første med denne særlige vinkel, men mange andre har lavet bøger om sund mad til børn fx Katrine Klinken.
Bogen udmærker sig i den teoretiske del og i beskrivelsen af de enkelte frugter/grøntsager. Opskrifterne bærer præg af engelsk madkultur, og danske kogebøger med fokus på børn og mad vil på det punkt ramme danske madvaner bedre.