Bøger / faglitteratur / erindringer

100 millioner hårelastikker og en vodkatonic : en iværksætters historie


Beskrivelse


En ung kvindes personlige beretning om et iværksættereventyr fra den spæde ide til en eksportsucces. Til inspiration for kommende iværksættere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2021

af

af

Jytte Bræmer

d. 25. maj 2021

En ung kvindes personlige beretning om et iværksættereventyr fra den spæde ide til en eksportsucces. Til inspiration for kommende iværksættere.

Den unge forfatter har en international baggrund, delvis dansk, og kommer ud af en iværksætterfamilie. En pludselig indskydelse i en forhastet situation får hende til at anvende en snoet telefonledning som hårbånd. Funktionaliteten overrasker hende og giver ideen til at fremstille små snoede hårbånd i forskellige farver. Vi får fortællingen om det stress, det medfører at være collegestuderende i England, at passe sine studier samtidig med at skulle udvikle sin ide og ikke mindst at få den sat i produktion. Vi følger den stejle læringskurve i markedsføringsarbejdet, kvalerne med at blive klog på logistik og forsendelsesformer, finde de rigtige leverandører og redde situationer, når noget går galt. Det lykkes hende sammen med kæresten og et par venner at skabe en millionforretning ud af hårbåndet "Invisibobble".

Det er en meget personlig og ærlig fortælling fortalt i et veloplagt og hastigt tempo, så man fornemmer den travlhed og store indsats, det kræver at skabe en virksomhedssucces. Hendes engagement og dedikation smitter, så man som læser glædes med hende i den store flid og efterfølgende succes. Den er underholdende og lærerig.

Der er flere personlige iværksættereventyr, bl.a. forfatterens egen far i BørshajLær af de bedste#GirlbossMorten Strunge, Lær af de bedste, #Girlboss og Morten StrungeDer er flere personlige iværksættereventyr, bl.a. forfatterens egen far i Børshaj, , #Girlboss og Morten StrungeDer er flere personlige iværksættereventyr, bl.a. forfatterens egen far i Børshaj, Lær af de bedste, og Morten StrungeDer er flere personlige iværksættereventyr, bl.a. forfatterens egen far i Børshaj, Lær af de bedste, #Girlboss og .


Børsen

d. 14. okt. 2021

af

af

Henrik Ørholst

d. 14. okt. 2021