Bøger / skønlitteratur / roman

87 sekunder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. En ung pige findes druknet i Christianshavns Kanal. Ikke længe efter findes en mere. Er der en sammenhæng - og dermed en seriemorder løs i København?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2017

af

af

Camilla Sejerøe

d. 31. mar. 2017

En kort knaldperle af en krimi, der forgår i København. En unge pige findes druknet i Christianshavns kanal, og efterforskerne ruller efterhånden en skrækkelig historie ud. Til alle, der kan lide en god krimi.

Loen Theils har skrevet en krimi for åben mikrofon i samarbejde med DR. Hun har rapporteret, mens hun lavede research, og romanen bliver på den måde til i radioen først. Måske er det også derfor, musik har så stor en rolle. Især opera er et gennemgående tema. Georg Guldmann er efterforsker hos Københavns Politi, og er med til at rulle sagen om den døde, unge pige i kanalen op. Den viser sig at have internationale perspektiver og blive noget større, end først antaget.

En dejlig krimi med nok af det hele. Sproget er kontant og overlader meget til fantasien. Jeg var underholdt uden at det blev ulækkert eller makabert.

Lone Theil har skrevet er par krimier i forvejen og skriver sig ind i den nordiske krimitradition på fineste vis. Hun kan sammenlignes med fx Sara Blædel eller Gretelise Holm.


litteratursiden.dk

d. 18. apr. 2017

af

af

Helle Post

d. 18. apr. 2017

Et lig i Christianshavns Kanal sætter politiet på sporet af en seriemorder i denne krimiperle, som bør suppleres med radioudsendelserne, hvor Theils researcher for åben mikrofon. En ung kvindes lig fi...


Politiken

d. 28. maj 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. maj 2017