Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Adora og den blå perle


Beskrivelse


Den lille havpige Adora leder efter en magisk blå perle, der kan redde hendes veninde. Men hun er ikke den eneste der vil bruge perlen. For ca. 8-12-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2022

af

af

Julie Arndrup

d. 21. jan. 2022

Den lille havpige Adora leder efter en magisk blå perle, der kan redde hendes veninde. Men hun er ikke den eneste der vil bruge perlen. For ca. 8-11-årige.

I "Adora og den blå perle" er Adora ude at udforske en hemmelig hule sammen med sin veninde Mela. Desværre bliver Mela fanget under en tung sten og kommer slemt til skade. Adoras bedstefar fortæller om en magisk perle, der kan helbrede alt. Desværre er perlen blevet væk, men med en ledetråd fra bedstefar begiver Adora sig ud for at lede. Der er også en anden der vil finde perlen og pludselig får Adora travlt. I "Adora og den lille delfin" møder Adora en delfin, der er kommet væk fra sin flok. Hun vil gerne hjælpe den med at finde sin mor, men hun må ikke svømme ud på det dybe hav for sin far. Da ingen andre vil hjælpe er hun nødt til at gøre det, og sammen med delfinen redder hun også en lille blæksprutte fra et fiskegarn. Adora og delfinen må flygte fra en haj og er ude hele natten, før de endelig får hjælp. Illustreret af Nina og Nete Sahl. Bøgerne er lix 12.

Spændende og medrivende historier om en lille havfrue og hendes eventyr. Tekstmængden er overskuelig og der er illustrationer på alle sider.

Andre letlæste bøger om havfruer er fx Havets magi - de knuste perlerHavfruen Nerine - skatten i skibet eller Havfruen Nerine - skatten i skibetAndre letlæste bøger om havfruer er fx Havets magi - de knuste perler eller .