Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Alf og hajen


Beskrivelse


Alf kigger ud af vinduet. Vandet stiger og stiger. De må væk. Så ser Bo en haj. De må op på taget. Men vandet stiger stadig. Og hajen kommer nærmere. Den ser sulten ud..

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. feb. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. feb. 2017

Alf kigger ud af vinduet. Vandet stiger og stiger. De må væk. Så ser Bo en haj. De må op på taget. Men vandet stiger stadig. Og hajen kommer nærmere. Den ser sulten ud. Sjov bog med sug i maven til børn fra 6 år.

Alf og hans ven Bo vil se en film. Bo vælger en uhyggelig film med en haj. Alf vil ikke se filmen, men gør det alligevel. Pludselig løber der vand i hele huset, og mor og far er væk. Udenfor er der også vand over det hele. Og en stor haj. Bogen har lix 5 og er fortalt med korte sætninger kombineret med helsides illustrationer tegnet af bogens forfatter.

Det er en sjov fortælling med nogle flotte og glade illustrationer, som fjerner gyset i historien og i stedet gør til en sjov bog med en overraskende slutning og et godt grin. Et sikkert hit blandt begynderlæsere.

Kan man lide denne bog, vil man også kunne lide andre af Kim Dalsgaards sjove bøger, som eksempelvis Alf på rumturSuperhelt, i samme serie som denne bog, eller SuperheltKan man lide denne bog, vil man også kunne lide andre af Kim Dalsgaards sjove bøger, som eksempelvis Alf på rumtur, i samme serie som denne bog, eller .