Bøger / skønlitteratur / roman

Andre folks børn : spændingsroman


Beskrivelse


Spændingsroman der handler om adoptionsbranchens grimme side. Om politisk magtspil, skæbnesvangre løgne og forældre, der elsker deres børn, selvom de er fattige. Er inspireret af virkelige hændelser.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 4. maj 2016

En spændingsroman adoptionsindustriens dystre bagside. Romanen er inspireret af virkelige hændelser. For dem, der elsker politiske spændingsbøger med et element af virkelighed.

Toppolitikeren, Eva Quist, står i stort dilemma. Hun overtager posten som politisk ordfører, da hendes parti på Christiansborg rammes af skandaler, og samtidig stikker hendes adoptivsøn af. Hun begynder at modtage trusselsbreve på Christiansborg og Eva må kæmpe for at hemmeligholde en sag fra fortiden, der kan lægge hele hendes liv i ruiner. Men hendes sekretær Rebecca, begynder at grave i hendes fortid, sammen med sin søster, der er journalist. Det udvikler sig til en farlig jagt på sandheden om en gammel sag, der trækker tråde til et børnehjem i Indien. Eva Quist presses fra alle sider og tvinges til at tage et drastisk valg, for at redde sig selv. Romanen slutter med et efterskrift, der fortæller om de virkelige hændelser bogen bygger på.

Anderledes historie om adoptionsbranchens grimme side. Sproget er letlæseligt og forståeligt og historien spændende og med en anderledes vinkel end en traditionel spændingsbog. At den bygger på virkelige hændelser og emnets aktualitet, øger spændingsniveauet.

En anden spændingsbog, der behandler emnet adoption er Erik Valeurs Det syvende barn, men er uden sammenligning i øvrigt.


litteratursiden.dk

d. 3. juni 2016

af

af

Helle Post

d. 3. juni 2016

Debutroman med masser af spænding og indsigt i både adoption og politik. Hvor mange lig i lasten kan en politiker bære? Eva Quist er karrierepolitiker. Hun har fået godt gang i sin politiske løbebane ...


litteratursiden.dk

d. 1. sep. 2016

af

af

Lise-Lotte Truelsen

d. 1. sep. 2016

Lyssky adoptionsbureauer og intrigante politikere er emnerne i Katja Vesselbo Døssings højaktuelle debutroman. Rigtig god underholdning. Toppolitikeren Eva Quist er hovedpersonen i romanen og bærer no...