Bøger / faglitteratur

Angstfri med kosttilskud : bekæmp din angst med naturens midler


Beskrivelse


For læsere, der lider af varierende grader af angst, og som søger alternativer til gængs angstmedicin.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2023

af

af

Pernille Poulsen

d. 26. maj 2023

For læsere, der lider af varierende grader af angst, og som søger alternativer til gængs angstmedicin.

Bogen fokuserer på baggrunden for forskellige former for angst samt de kosttilskud, vitaminer og mineraler, der menes at kunne afhjælpe angst. Herunder fx cannabis, safran, passionsblomst og D-vitamin. Milena Penkowas sigte er at lære læseren at skille skidt fra kanel i junglen af kosttilskud, ved at gennemgå en række kosttilskud og referere til det videnskabelige belæg for deres effekt. Penkowa er uddannet læge og hjerneforsker. Sammen med Torben Christensen driver hun "Milenas medlemsklub". Penkowa har tidligere udgivet fx LedsmerteplanenDe 10 vise sten og De 10 vise stenBogen fokuserer på baggrunden for forskellige former for angst samt de kosttilskud, vitaminer og mineraler, der menes at kunne afhjælpe angst. Herunder fx cannabis, safran, passionsblomst og D-vitamin. Milena Penkowas sigte er at lære læseren at skille skidt fra kanel i junglen af kosttilskud, ved at gennemgå en række kosttilskud og referere til det videnskabelige belæg for deres effekt. Penkowa er uddannet læge og hjerneforsker. Sammen med Torben Christensen driver hun "Milenas medlemsklub". Penkowa har tidligere udgivet fx Ledsmerteplanen og .

Forholdsvis let at læse, men med mange referencer til studier, som det kan være svære at gennemskue validiteten af. Ofte henvises der til hendes private site, som kræver betaling. Enkelte af kosttilskuddene er ikke godkendt i Danmark, bl.a er stoffet Ashwagandha på fødevarestyrelsens liste over stoffer med en vis risikovurdering.

Det store faglige overblik findes i AngstbogenDu er en bevidsthed i en hjerne i en kropBehandling af stress, angst og depression uden medicin eller terapi (Ved Nicole og Raben Rosenberg). Andre bøger med alternative tilgange til behandling af angst er fx Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop og Behandling af stress, angst og depression uden medicin eller terapiDet store faglige overblik findes i Angstbogen (Ved Nicole og Raben Rosenberg). Andre bøger med alternative tilgange til behandling af angst er fx og Behandling af stress, angst og depression uden medicin eller terapiDet store faglige overblik findes i Angstbogen (Ved Nicole og Raben Rosenberg). Andre bøger med alternative tilgange til behandling af angst er fx Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop og .