Bøger / skønlitteratur / roman

As the world dies. Bind 2 : Forskanset bag muren


Beskrivelse


I Texas har Jenni og Katie efter zombieudbruddet forskanset sig med en lille gruppe andre overlevende. Men efterhånden som presset på gruppen stiger både pga. de tilstrømmende flygtninge og de nådesløse zombier, må alle finde ud af, hvor langt de er villige til at gå i kampen for overlevelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2014

af

af

Sanne Caft

d. 6. feb. 2014

Bind to i zombie-serien As the world dies. Fortsætter stilen fra første bind og lader den lille gruppe overlevende kæmpe videre mod horder af morderiske zombier, der hverken kender til medlidenhed eller menneskelighed. Forsiden er samme layout som bind 1 i en anden farve og tydeliggør serie-sammenhængen. Formidler sig fint på forsidens dystopiske, tomme landskab med sløret kranium.

De to hovedpersoner fra bind 1t har forskanset sig med en gruppe andre overlevende i en lille by i Texas. Her er det ikke kun dræbermaskinerne udenfor hegnet, der truer. Indenfor i gruppen bobler ven- og fjendskab, og livet sættes på spil på hver eneste desperate ekspedition ud bag hegnets illusoriske sikkerhed. Og en stadig strøm af flygtninge belaster både dynamikken i gruppen og sætter pres på de magre ressourcer.

Zombie-bølgen er ikke blevet så massiv i Danmark, som den fx er i USA. Men populære tv-serier som The walking dead og spil som Call of duty og Resident evil, at genren har en stigende fangruppe.

Andet bind i zombie-serien om en lille gruppe overlevende, der kæmper indædt mod hærgende, sultne horder af udøde. Fortsætter hvor bind 1 slap og kan ikke læses selvstændigt. Til ungdomshylden og cross over til voksenhylden.


Himmelskibet

Nr. 51 (2017)

af

af

Thomas Winther

Nr. 51 (2017)