Bøger / faglitteratur

Astrologisk dagbog. Bind 1 : Omrids af en ny virkelighed


Beskrivelse


Daglige notater fra Facebook om samfundets kulturelle paradigmeskift og dets sammenhæng med astrologiens rækkevidde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2018

af

af

Christina Andersen

d. 8. feb. 2018

Fra julen 2014 til julen 2017 skriver astrolog Claus Houlberg notater og overvejelser på Facebook over det paradigmeskift, som astrologien gennemgår sammen med det øvrige samfund. Notaterne er samlet i denne bog til læsere med teoretisk interesse i astrologi.

Claus Houlberg er astrolog, cand. arch. og psykoterapeut. Han er leder af og underviser på Astrologisk Akademi og har udgivet flere bøger om astrologi. Astrologisk dagbog er en samling af tre års (nærmest daglige) betragtninger postet på Facebook. Disse fungerer som en slags skitser til en ny opfattelse af astrologiens rækkevidde. Det er overvejelser omkring skift i tiden, hvor vi går fra personlig til åndelig implementering, over Astrologisk Akademi, andre bøger og materiale om astrologi vurderes samt betydninger af de nye dværgplaneter. CH kommer også ind på forskellen mellem at kunne forstå astrologi og være god til at tyde horoskoper. Herunder diskuteres betydningen af intuition. Som forfatteren selv siger i forordet, er dette overvejelser i skitseform.

Dette er astrologi for fagfolk. Der bruges begreber, som ikke er helt let tilgængelige, og det forudsættes, at læseren har styr på en del mere end det basale om soltegn. Spændende, filosofiske overvejelser.

Ønsker man at fordybe sig i grundlæggende astrologi, kan man læse CHs 4-binds værk om planeternes astrologiske betydning Horoskopets 12 tegnHoroskopets planeterHoroskopets aspekterHoroskopets huse, Horoskopets planeter, Horoskopets aspekter og Horoskopets huseØnsker man at fordybe sig i grundlæggende astrologi, kan man læse CHs 4-binds værk om planeternes astrologiske betydning Horoskopets 12 tegn, , Horoskopets aspekter og Horoskopets huseØnsker man at fordybe sig i grundlæggende astrologi, kan man læse CHs 4-binds værk om planeternes astrologiske betydning Horoskopets 12 tegn, Horoskopets planeter, og Horoskopets huseØnsker man at fordybe sig i grundlæggende astrologi, kan man læse CHs 4-binds værk om planeternes astrologiske betydning Horoskopets 12 tegn, Horoskopets planeter, Horoskopets aspekter og .