Bøger / faglitteratur / erindringer

At svømme med elefanter : min uventede rejse fra læge til healer


Beskrivelse


Om rejsen fra læge med egen praksis til shamanistisk healer, og om de korsveje hun møder på sin rejse mod at blive et selvbevidst menneske, finde meningen med livet samt udvikle sine åndelige evner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2018

af

af

Hamide Kara

d. 12. apr. 2018

En biografi om en kvindes møde med den shamanistiske opfattelse af verden, hvor sjælen er den største livskraft. For læsere med interesse for shamanisme, healing og spiritualitet.

Forfatter Sarah Seidelmann, lægestuderende og mor til fire børn, skriver om sin færd og forvandling fra læge til healer. Over flere kapitler med titler som bjørnens ånd, lektioner i at trække vejret, alt er levende, samleje med universet, ind i skyggerne, tilbage til floden m.m. beskriver Seidelmann sine livsoplevelser og beslutningen om, at udskifte sin travle hverdag som læge til fordel for kaldet og åndens frihed: "Men på et tidspunkt forstod jeg, at det ville være farligt for mig at blive. Forandringer i det fysiske er nyttige, men kun forandringer på det åndelige niveau er varige. Det, min sjæl virkelig længtes efter, var frihed. Jeg var døende - i hvert fald var den af udvendige mål styrede, autoriserede del af mig ved at dø." Forfatteren skriver også om sine shamanistiske åndsrejser til lande som Sydafrika, Thailand og Indien hvor hun fik mulighed for og viden til, at finde ind til sig selv.

Med en nærværende skrivestil beskriver forfatteren de korsveje hun møder på sin rejse mod at blive et selvbevidst menneske, finde meningen med livet samt udvikle sine åndelige evner. En ærlig og sympatisk biografi om en kvinde, som springer fra lægevidenskabens verden til åndens verden.

En anden biografi om rejsen ind i shamanismens univers er Jaguar i kroppen - sommerfugl i hjertet.